« Terug naar de lijstEind goed, al goed.


Waardering:
5
Geplaatst: 560 dagen geleden

Zelfs na de formele verhuurperiode konden we nog een weekje op pad met de Bino. De omstandigheden waren: koud, nat, harde wind, ingeslapen stadjes, gesloten horeca en sanitaire voorzieningen. Maar ook zon, prachtige wolkenpartijen, relatief hoge temperaturen, herfstnatuur, vergezichten en veel rust.

We overnachtten meest aan een steiger van Marekritte. Meest op afstand van een stadje en wandelden daar dan naartoe. Op de Bino is het voor twee personen, ook met minder mooi weer, prima vertoeven.

In eerste instantie vonden we een tv niet nodig, maar aangezien het al vroeg donker werd was het tijdens de lange avonden toch wel aangenaam om af en toe te kunnen kijken. Het werkte bovenverwachting goed.

Alles aan boord functioneerde prima. De boot is, ook bij zeer harde wind, goed te besturen. Op dagen dat het volledig bewolkt was hadden we de aanwezigheid van een kompas wel prettig gevonden.

De service van Auke en Johan was prima. Bij het vertrek waren ze snel ter plaatse, vriendelijk, gaven een heldere uitleg over de werking van alle zaken aan boord. Onderweg hebben we een keer gebeld over de werking van de tv en kregen een prima uitleg.

Bij terugkomst hebben we afgetankt, de boot schoon gemaakt en onze spullen op de steiger in de kar geplaatst. Bij het afstappen van de boot vielen onze autosleutels in het water. Na de nodige krachttermen stonden we te bedenken hoe we dit gingen oplossen, toen Auke er al aan kwam. Hij heeft een magneet aan een touw opgehaald, en na een paar pogingen onze sleutels opgevist. Top !!!

Bedankt en wellicht tot een volgende keer.

Berrie en Ina.


Vond u deze aanbeveling nuttig? Ja Nee